sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Sukeltaja hommissa ja takaisin Katavakariin

No, minä mitään aurinkoa ehtinyt kannella ottamaan, saatika lukemaan. Sukeltaja soitti, että tulee noin 1.5 tunnin päästä ja pakko oli pistää perunakattila tulille että saa lapsille ruokaa. Just kun oltais oltu valmiit grillaamaan ne omat pihvit se sukeltaja sitten tulikin paikalle. No lapsille kelpasi perunatkin ensihätään ja Pasihan se oli joka joutui sitä ruokaa veneen kannella odottelemaan.

Kun sukeltaja pääsi hommiin ja sai liinan irti, niin kävi kyllä selväksi että ei sitä sieltä omin avuin olisi pois saatu, sen verran monta kertaa se potkurin ja akselin ympäri oli. Ja oli kuulemma todella huono näkyvyys myöskin. Mitään suurempia vaurioita ei potkurista ja pohjasta onneksi löytynyt.
Nautittiin sitten lopultakin lounas ja saatiin vielä päiväkahvit isäntä/emäntä porukoilta ja vielä pitkät keskustelut päälle. Sitten veneeseen ja suunta kohti Katanpäätä. Väylälle päästyä tuli hyvin pian selväksi, että sinne asti ei lähdetä yrittämään, sen verran kovaa vastatuulta ja aallokkoa oli, joten suunnattiin kohti Katavakaria "yökylään". Eipä ollut helppoa tulla tähänkään rantaan tänään, kun tuulee lounaasta, mutta laiturissa ollaan ja jos ei kovasti pauku niin veneessä nukutaan. Tosin mökkioptio on saunan jälkeen käyty  varaamassa. Kiitos siitä jälleen Karille ja Minnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti