perjantai 20. heinäkuuta 2012

Leppoisaa lomailua, retki Isokarin majakalle

Viime aikojen sateiden jälkeen on kyllä ihan mukavaa kun aurinko kerrankin paistaa. Tiistaina tehtiin Ameliella "koeajo" kun Minna ei ole ollut koskaan purjeveneessä. Että uskaltaa sitten lähteä meidän muiden mukaan Isokarin majakalle retkelle.

Saunoessa ja syödessä on aika mennyt, mitään kovin järkevää ei olla saatu aikaan. Keskiviikkona tehtiin Karin Busterilla ruokakauppareissu Ukiin ja käytiin samalla sitten pizzalla. Illalla oli hieman väsähtänyttä porukkaa.

 

Isokarin majakka


Torstaina lähdettiin retkelle Isokarin majakalle. Sää oli mitä mainioin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja  tuultakin oli mukavasti. Matkaan meni aikaa varmaan joku 2.5 tuntia. Perillä syötiin, oltiin Minnan kanssa tehty kastikkeet valmiiksi joten tortillat ja lisäkkeet vaan pöytään ja herkuttelemaan.


Siellä se majakka jo näkyy.

Käytiin kävelemässä reitti satamasta majakalle ja takaisin. Majakkaan ei päästy sisälle, kun opastettu kierros olisi alkanut vasta vähän myöhemmin. Juotiin vielä päiväkahvit ja lähdettiin purjehtimaan takaisin Katavakariin. Tuuli oli sitten tyyntynyt tällä välin kokonaan, eikä siinä paljon auttanut kun laittaa kone päälle ja ajella sillä.

Turistikuljetusta Uudestakaupungista majakalle

Katavakarissa vielä saunottiin ja grillaattiin. Kaikenkaikkiaan hieno päivä. Ja Minnakin lupasi tulla uudetaan purjeveneen kyytiin, oli sen verran mukavaa menoa.

Vierasvenesatama aallonmurtajan takana.

Vanha 105mm tykki


Turistit majakalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti