torstai 23. heinäkuuta 2020

Kapteeni mastossa ja illalla Seilissä

Perjantaina sitten Turkuun aamulla ja huoltohommiin. Kapteeni mastoon siis. Pasi kasasi itselleen tavarat mukaan ja minä sen sinne ylös sitten vinssasin. Olipahan homma, mutta uusi gps vastaanotin saatiin paikoilleen ja kesäloman purjehdukset saattoivat jatkua. Ennen lähtöä tyhjennettiin vielä septi. Ja koska kello oli jo taas vaikka kuinka paljon päädyttiin ajelemaan koneella Seiliin yöksi.
Moni muukin oli päättänyt ottaa Seilin kohteekseen, mutta mahduttiin kuitenkin laituriin. Käytiin maksamassa satamamaksu, johon kuului myös saunavuorot. Naisten sauna oli rantasaunalla ja uimaankin pääsi ihan rannasta, no kävin kerran, sen verran oli matalaa ja melko savista, että pohjaa ei oikein nähnyt ja ihan rannassa oli melkoinen kivi johon joku oli varpaansa satuttanut. Laituria siis kaipasin tähän saunarantaan.
Illaksi taas tyyntyi ja tuli ihan pläkä, no sehän tietysti on aina nukkumisen kannalta mukavaa niin ei loisku korvan juuressa. Lauantaina olikin suunnitteilla löytää mukava luonnonsatama kohteeksi partiolaisten kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti