tiistai 14. heinäkuuta 2020

Rantasten kanssa reissussa 11-12.7.

Alunperin oli tarkoitus tehdä reissu vasta elokuussa, mutta koska korona sotki suunnitelmat ja elokuussa vietetään ylioppilasjuhlia, lähdettiin reissuun nyt. Hieman oli sään kanssa haasteellista kun ennusteet eivät oikein tienneet, että tuleeko myrsky, sataako vaiko eikö? Vai millainenhan se sää mahtaa olla?

Päätettiin perjantaina että ei olla sokerista ja lähdetaan vaikka sataisi. No lauantaina satoi, mutta ei se sitten paljon menoa haitannut. Mukavasti kuitenkin päästiin koko matka purjeilla ja vettäkään ei tullut ihan kaatamalla. Eikä ollut mitään myrskyäkään missään. Yritettiin ensin että mentäisiin Stenskäriin, mutta laituri oli täynnä, joten päädyttiin Birsskärin puolelle. Ei huono valinta sekään. Laituri oli uusi ja poijuja paljon. Sähköt kuuluivat hintaa ja rannassa oli grillikatos. Eikä rantautumisen jälkeen enää koko iltana satanut tippaakaan.
Ruuan jälkeen päädyttiin tutkimaan saarta, mikä olikin oikein hyvä ajatus. Kuvat kertokoot puolestaan. Jos olisi ollut hieman lämpimämpää, eikä olisi tuullut, niin muutamassakin kohtaa kallioilla olisi voinut viettää päivää piknikillä, uiden ja aurinkoa ottaen.
Sunnuntain paluumatkakin sujui leppoisasti purjehtien, eikä sateesta ollut tietoakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti