torstai 23. heinäkuuta 2020

Vauhdikas pitstop Kasnäsiin ja seuran saari Glennars

Tiistaina siis otettiin suunnaksi Kasnäs ja Glennars. Kasnäs on siitä kiva että sinne ei ole pakko jäädä, aina voi mennä Glennarsiin tai vaikka Utteriinkin (seuran toinen saaripaikka). Lähdettiin siis isolla myötäiseen ja kun olimme varustaneet kumisaappaat lähistölle sateen varalta, ei tietenkään satanut.
Kasnäsissä oli jengiä kuin pipoa, hetken aikaa jouduimme odottelemaan että pääsimme septille. Pasi jäi tyhjentämään septiä sekä tankkaamaan vettä, minä kipaisin kauppaan tekemään täydennystä jääkaappiin.

Siitä sitten jatkoimme purjehtimista kohti Rosalaa ja Hiittistä. Loppumatkasta joudutaan aina vähän menemään koneella kun köli on pakko nostaa, Glennarsin ranta on sen verran matala.

Näitä tarinoita täällä rustailen keskiviikkona. Ulkona on melko tuulista ja pari muutakin venekuntaa seurasta on päättänyt pitää täällä majaa tämän päivän. Kävin aamulla mustikoita poimimassa ja sitten on tehty ruokaa ja leivottu piirakkaa. Onneksi on mökki, niin voi mennä sisätiloihin syömään, täällä veneessä nimittäin keikuttaa aikas lailla.
Huomenissa olisi tarkoitus suunnata Taalintehtaalle, siellä ei olla aikaisemmin käytykään. Itselläni on vähän sellainen tunne, että siellä on hieman paremmat ruokakaupat kuin Kasnäsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti