sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

On iltamyöhä airistolla

Lauantaina oli päätetty lähteä kohti Turkua ajatuksena, että saadaan vähän kokemusta yöpurjehduksestakin. Kolmen maissa lähdettiin. Sen verran tuuli, että lähtö laiturista otettiin varman päälle eli Pasi ohjasi, Sini hoiti keulan ja minä poijun.

Purjehdussää oli mitä mahtavin, Sinillä ja Pasilla sujui yhteistyö niin hyvin, että minä sain rauhassa testailla salongin penkkejä. No tein minä sitten ruokaakin matkalla, kun nälkä iski.

Tuulta oli vaihtelevasti, mutta riittävästi, muutaman kerran se loppui tyystin joten autettiin koneella ja Paraisten portin kapeikossa, missä oli myös lossi mentiin koneella vähän aikaa.


Airistolle saapuessa tuuli hiipui heikoksi takamyötäiseksi, joten loppupätkä ajeltiin koneella. Hirvensalossa olimme klo 23. Eihän siellä kovin pimeää ehtinyt tulla, mutta vähän saatiin tuntumaa kuitenkin.

Pikainen tavaroiden pakkaus ja kohti kotia ja odottelemaan kesälomaa.2 kommenttia:

 1. Hei! Olipa mukava löytää tämä blogi. Meillä on saman vuoden Guyline 95, niin ikään nelihenkisen perheen (sekä koiran) kesäkotina. Mahtava vene, kertakaikkiaan! Minulle tämä on jo kolmas Guy-vene, lapsena perheessämme oli Guyline 95 ja kymmenen vuotta sitten ostimme mieheni kanssa ensimmäisen oman veneemme, Guy22:n. Neljä vuotta sitten oli pakko vaihtaa isompaan.

  Kiitos kivasta blogista ja hyviä purjehdustuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan. Missäpäin te purjehditte? Itse aina yritetään kans kattella josko Guylineja nähtäis. Viimeiksi nähtiin yksi kun oltiin Nauvossa.

   Poista