sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Tuuletonta menoa Pähkinäisissä

Pasi kävi viikolla vähän fiksaamassa venettä, siellä on nyt ylimääräinen letkunpätkä jolla voi puhaltaa roskaa pois jos se sattuu jumittamaan imuputken suulle. Tästä innostuneina päätettiin lähteä viettämään viikonloppua merelle. Hieman hiljaisten tuulien ennusteet, joten ajateltiin että mennä Pähkinäisiin.
Lauantaina satoi hieman mutta se ei menoa haitannut. Tuulta ei sitten juurikaan ollut, joten reissusta ei jäänyt mainittavampaa kerrottavaa. Paitsi se, että kone kävi kuin unelma koko matkan. Ei ollut kovinkaan montaa venettä laiturissa, saunavuorot oli silti kaikki varattu. No ehkä ne oli varattu etukäteen, koska päivän mittaan veneitä kuitenkin tuli useampia.
Ruokakin tehtiin veneessä tällä kertaa, ei tarvinnut paljon liikkua veneestä mihinkään. Hetken aikaa istuille illalla sitloodassa, olikin hyvä hetki koska heti lensi merikotka veneiden ylitse ja ihan matalalta vielä.

Tällä kertaa mentiin tosi ajoissa nukkumaan, varmaan ennen klo 9. Minä tosin luin kirjaa jonkin aikaa ja heräsin yöllä kun naapuriveneen nuoriso ei osannut liikkua kovinkaan hiljaa laiturilla. Aamulla noustiin joskus kasin maissa ja yhdeksän jälkeen lähdettiin liikenteeseen. Kaikki muut veneilijät ilmeisesti vielä nukkuivat kun missään veneessä ei näkynyt liikettäkään.
Hieman oli heikot tuulet tänäänkin, joten peltigenoan kanssa mentiin. Kierrettiin Iso-Maisaari toiselta puolen, Pasi oli katsonut kartasta että sieltäkin pääsee, joten vaihdettiin reittiä. Yhtään ei onneksi satanut tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti